Een rolstoel kopen
Home Rolstoel accessoires

Rolstoel accessoires

Als iemand afhankelijk wordt van een rolstoel moet daar allereerst een keus gemaakt worden voor de meest geschikte; kinderrolstoel, opvouwbare rolstoel, lichtgewicht rolstoel, elektrische rolstoel of heavy duty rolstoel voor de zware gebruiker. Daarna kunnen de rolstoel accessoires de rolstoel voor de gebruiker compleet maken.

De hulpmiddelen voor de rolstoel bijvoorbeeld; werkblad, gordel en armleggers vergroten vooral de zelfstandigheid van de gebruiker. De rolstoel accessoires maken er een meer persoonlijke stoel van voor extra gebruiksgemak. Een trendy opbergtas voor achter aan de rolstoel of voor over de armleuning is gemaakt van sterke, waterdichte nylon en maakt het mogelijk dat rolstoelgebruikers hun persoonlijke (school)spullen binnen handbereik hebben.

De tas is gevormd zoals een normale rugzak met lange riemen zodat deze zeker op bijna elke rolstoel past. Ook is er onder de rolstoel accessoires een tas met twee gemakkelijk te openen sluiters om bijvoorbeeld een zuurstoffles mee te nemen. Een handsfree Nubrella of ander regen en zonnescherm zorgt voor de bescherming tegen wind, regen en zon. De Nubrella klapt niet om en waait niet kapot. De handige rolstoel accessoire biedt in combinatie met een regenrok of schootskleed rondom bescherming en houd je warm en droog.

Maar ook verschillende breedtes rolstoelkussens, met standaard of incontinentiehoezen vergroten hetĀ  gebruiksgemak. Rolstoel accessoires zoals; schuimdelen (kunnenĀ  drukplekken voorkomen) hoepelhoezen (ter bescherming van de wielen), of stokhouders zorgen voor een rolstoel op maat.